MG_3050Lördagen den 24 oktober 2015 var vi ute på ett fiskepass med mulet väder och kraftig blåst. Det nappade i första nedsläppet så det började lovande. Efter några timmar av halvsegt fiske med några smågösar och en hel del abborre så lossande det rejält på eftermiddagen med flera hugg samtidigt i båten där jag fick den minsta gösen : )

Fisket var mycket intensivt och min bror får på ett monster och putsar sitt PB, även Zeke slår sitt PB och det bara fortsätter nappa. Efter att vi landat några gösar med min brors fisk på topp får han ett nytt brutal hugg, det var en mycket stor fisk som kämpade i ca 1 minut innan den klev av. Den fisken verkade bra mycket större och vi står undrande kvar med öppna munnar. Detta fiskepasset får vara årets bästa hittills.

Nu är det höst och antalet dagar som blir fiskbara krymper på grund av väder. Jag håller för det mesta till i sthm för tillfället så möjligheterna för turer med instruktör minskar, men det skadar inte att skicka ett mail och kolla hur det ser ut med datum. Hoppas ni har överseende med detta då det först och främst är en hobby för mig. Då jag är billigast i hela Sverige och gör detta främst för nöjesskul. Fiska på // Johnny Priore

 

MG_3070

Höstgös bonanza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *